NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT روند آنفولانزا

Not known Factual Statements About روند آنفولانزا

Not known Factual Statements About روند آنفولانزا

Blog Article

از راه های دیگر انتقال این بیماری، لمس کردن اشیا آلوده مانند دستگیره های وسایل حمل و نقل عمومی و برخورد دست آلوده با بینی و دهان است. پیشنهاد ما برای جلوگیری از ابتلا به آنفولانزا جدید، استفاده از ماسک در فضاهای بسته و جلوگیری از برخورد دست آلوده با صورت است.

واکسن آنفلوآنزا حاوی ویروس‌­های مرده این بیماری است. این ویروس‌ها آن‌قدر قوی نیستند که باعث بیماری شوند. اما مانند سایر واکسن‌ها، واکسن آنفلوآنزا هم ممکن است عوارض جانبی داشته باشد.

خوشبختانه بخش عمده‌ای از این عفونت‌ها ناشی از ویروس‌های ساده تنفسی بوده که مشکل عمده‌ای را درافراد ایجاد نکرده و معمولا با بهبودی سریع همراه هستند.

حتی واکسیناسیون در فصل آنفلوآنزا هم می‌تواند مفید باشد. پس از دریافت واکسن تقریبا ۲ هفته طول می‌­کشد تا بدن آنتی‌بادی‌های مربوط به بیماری را بسازد.

بیشتر موارد ابتلا به آنفلوآنزا به قدری خفیف هستند که با راه‌کارهای خانگی درمان می‌شوند. نتها نکته مهم این است که در خانه بمانید و از تماس با افراد دیگر اجتناب کنید.

لیست اطلاعات دارویی ۷۲۲ محتوای سلامتی ۱,۵۰۵ مغز و اعصاب ۲۸۴ گوش، حلق و بینی ۲۳۷ پوست و مو ۲۱۰ زنان، زایمان و نازایی ۲۰۱ زیبایی ۷۴ اطفال، کودکان و نوزادان ۶۹ طب سنتی ۶۶ روانشناسی ۶۲ سلامت جنسی ۵۶ کرونا ویروس ۵۵ استخوان و مفاصل ۵۵ گوارش و معده ۵۰ چشم پزشکی ۴۵ کلیه و مجاری ادراری ۴۲ تغذیه ۳۹ عفونی ۳۳ دهان و دندان ۲۹ داخلی ۲۸ قلب و عروق ۲۶ خون، سرطان و آنکولوژی ۱۹ غدد و متابولیسم ۱۳ آلرژی ۱۰ ریه و دستگاه تنفسی ۱۰ جراحی ۸ توانبخشی و فیزیوتراپی ۶ آزمایشگاه و تصویربرداری ۵ دیابت ۳ روانپزشکی ۲ ژنتیک ۱ عمومی ۶۱

هنگام ابتلا به بیماری آنفولانزا نوشیدن و استفاده از مایعات بسیاری ضروری است.

رژیم غذایی کتویی یا کتوژنیک به برنامه­‌ی غذایی گفته می­‌شود که در آن میزان استفاده از کربوهیدرات بسیار کاهش یافته و به حداقل می­‌رسد و میزان چربی دریافتی به میزان زیادی افزایش می‌­یابد.

ویروس آنفولانزا همواره در حال تغییر و جهش است، به همین دلیل هر سال طی دو نوبت واکسن جدیدی برای آنفولانزا ساخته می‌­شود.

 همانند نوع آ، نوع بی نیز علائم بسیار شدیدی دارد اما تنها تفاوت این نوع ویروس با نوع ای، این است که علاوه بر بروز مشکلات تنفسی، باعث به وجود آمدن اختلال در دستگاه گوارش نیز می­‌شود.

بزرگ‌ترین تفاوت سرماخوردگی و آنفولانزا این است که در آنفولانزا عطسه وجود ندارد.

البته کلیه افرادی که با گروه دوم  در تماس هستند یا وظیفه مراقبت از آنها را بر عهده دارند نیز باید واکسینه شوند. بنابراین همه افراد در گروه اول و دوم در اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا هستند.

بیشتر افراد طی چند روز تا ۲ هفته از آنفولانزا بهبود می یابند. علائم سرماخوردگی که به طور کلی خفیف تر می­‌باشند، معمولاً طی ۲ الی ۳ روز به اوج خود حساسیت به واکسن آنفولانزا می رسند و سپس به تدریج طی یک یا دو هفته بهبود می یابند.

تب و تعریق که از علائم رایج آنفولانزا هستند، می‌توانند باعث کم آبی بدن شوند. بدن همچنین برای دفع خلط و مخاط اضافی در بینی و گلو به مایع نیاز دارد. به این دلایل لازم است در زمان آنفولانزا به مصرف مایعات توجه ویژه‌ای شود.

Report this page